Pulso creative

Gek op de zee...

De liefde heeft me naar Zeeland gebracht maar het is de liefde voor Zeeland die mij hier heeft gehouden. Welkom! Mijn naam is Dick Tamboer, geboren te Utrecht, getogen te Utrecht maar neergestreken in Vlissingen. Het kan verkeren.

Opgegroeid in de tijd van disco, draaitafels en cassettebandjes, toen er nog geen Youtube, Facebook en Twitter was. Een tijd waar elke minuut een echte minuut was. Niet “online” opgegroeid, maar met direct contact. Een andere tijd, een tijd waar de 'serieuze' commercie nog in opkomst was. Tijden veranderen en ik ben meegegaan met de tijd. Ik ben van alle tijden, persoonlijk, ouderwets soms, maar bij vlagen hip want ik leer van mijn tiener kinderen.

Mijn bedrijf, Pulso creative, wil haar klanten een duidelijk ritme geven. Pulso is overigens een Spaans woord dat hartslag / polsslag betekent. Ritme... niet veel op de grote schaal der dingen maar wel belangrijk. Ritme in communicatie, continuïteit en herhaling.... toverwoorden in reclame.

Mijn passie was, en is eigenlijk nog steeds, het maken van audio producties voor de radio. U kent ze nog wel van vroeger, kaboom! Het greep je en ik denk dat dit je nog steeds kan grijpen, maar nu op een andere manier: met nieuwe inzichten, digitale technieken en nieuwe media.

Vanuit de passie voor radio, ontstaan in de tijd dat 'Radio Tour de France' nog op Hilversum 3 (tot 1977) te horen was, is ook mijn interesse in reclame, marketing en communicatie ontstaan.

Vandaag de dag is mijn kantoorruimte volgepakt met wat nodig is om mijn creativiteit en passie om te zetten in hedendaagse communicatie- en reclame uitingen. Online en (gelukkig ook) offline met maar één doel: meer aandacht creëren voor mijn klanten!

Kortom, alles wat nodig is voor creativiteit is passie, compassie, gevoel en inleving. Nogmaals, welkom!

Oude logo Tour de France
Oude logo Tour de France

Oude logo van de Tour de France,
met 'Le' en 'de' op andere plaats.

Pulso

Spaans voor hart- / polsslag.

Koffie?

Voor koffie en beetje brainstormen is altijd tijd.

Samenwerkend met gerenomeerde bedrijven.

Met Pulso creative werk ik samen met gerenomeerde bedrijven, één van de beste drukkerijen en misschien wel één van de beste hosting bedrijven van Nederland. Ook op creatief gebied is er regelmatig overleg met andere professionals.

Waarom met Pulso creative werken?

Altijd zoekend naar de beste oplossingen binnen uw budget.
Sinds 1977 gefacineerd door reclame en het medium radio
Afspraak is afspraak!

De techniek staat voor niets...

maar wie komt met de ideeën en zorgt voor continuïteit?